Produktinformation

TRADITIONELL KLOCK DESIGN AMOLED-färgskärmen syns bara när du behöver dem. Interagera med pekskärmen så rör sig visarna dynamiskt med grafiken.

MODE-VÄNLIGA MATERIAL vívomove Style finns i flera olika versioner och har en aluminiumboett med satinyta och kupolformad Corning® Gorilla®-glas för en trendig och slitstark design. Kompatibel med industri-standard 20 “quick release” band.

ENKLARE BETALNINGAR Med Garmin Pay™ kontaktlösa betalning glider du enkelt genom kassan och slipper krångla med kort. SMARTA AVISERINGAR Ta emot e-post, sms och aviseringar direkt på klockan när den är ihop parad med en kompatibel smartphone.

KALENDERVY Se enkelt dina planer för dagen med en särskild skärm för din kalender. KRONOGRAFTIMER OCH STOPPUR Se sekunderna ticka när visarna synkroniseras med varandra som stoppur och timer.

SYNKRONISERA MED GARMIN CONNECT Se all hälso- och träningsinformation på ett och samma ställe. Garmin Connect™- appen är ett växande community där du kan koppla upp dig, tävla och dela.

ENERGIÖVERVAKNING MED BODY BATTERY™ Se kroppens energinivåer under dagen så att du kan hitta de bästa tidpunkterna för aktivitet och vila. STRESSREGISTRERING Se om du har en lugn, balanserad eller stressig dag.

Avslappningspåminnelser kommer till och med att uppmana dig att utföra en kort andningsövning om du känner dig stressad. PULSMÄTNING VID HANDLEDEN Klockan mäter din puls kontinuerligt och informerar dig om den är för hög eller låg när du vilar.

Den hjälper också till att mäta hur hårt du arbetar under aktiviteter. VÄTSKEKONTROLL Logga ditt dagliga vätskeintag och undvik uttorkning.

AVANCERAD SÖMNREGISTRERING Få en helhetsbild av hur du sover i Garmin Connect med en sammanställning över dina sömnstadier, från lätt till djup sömn och REM-sömn samt pulsoximetri. REGISTRERING AV MENSCYKEL Använd appen Garmin Connect för att hålla koll på din cykel, logga fysiska och känslomässiga symptom och lära dig mer om träning och kost under varje fas i cykeln.

Få information om din cykel direkt på handleden. UPPKOPPLAD GPS Anslut till kompatibla smartphones GPS så att du kan mäta när du går, cyklar och springer utomhus.

FÖRINLÄSTA SPORTAPPAR Variera träningen med aktivitetsprofiler för yoga, styrketräning, konditionsträning, simning i bassäng med mera. TRÄNINGSREGISTRERING När du är ute mäter vívomove Style steg, trappor, intensiva minuter och mycket mer.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Aktiv24.se 2024