Sidan innehåller annonslänkar

Kombi Sencilla Wg Mitt

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Kombi Sencilla Wg Mitt är de perfekta tumvantarna för alla vinteraktiviteter. Vantarna är varma och sköna tack vare Ultraloft och ett invändigt ullfoder, och håller händerna torra med hjälp av Waterguard-membranet.

Modellen är framtagen för damer, och är lite högre med dragsko i handleden som håller snön ute och värmen inne. Vikt ca 180 g .

Se gärna också

Marmot Minimlaist Gore TexShell Mitt

Marmot Minimalist Shell Mitt är ett par skalvantar av Gore-Tex, som tillsammans med ett MemBrain-membran och tejpade sömmar ser till att vantarna är vattentäta, andningsbara och vindtäta för maximalt väderskydd och komfort. Invändigt har vantarna ett foder som effektivt transporterar bort fukt. Handflatan är förstärkt för enklare grepp, medan långa muddar ger extra skydd runt handleden. De har även en rem som gör att du enkelt kan dra åt vantarna runt handleden. Vantarna är packbara för enkel transport. Material : Gore Paclite® - 100% återvunnen polyester Förstärkning : Reinforce AX Materials Tierra Connect (45% Nylon, 55% PU) Membran : MemBrain® Foder : DriClime® 3-Dimensional Wicking Lining

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Aktiv24.se 2024