Kraftmark Internationella Viktskivor 50mm Järn, Viktskivor Järn

Beställ Kraftmark Internationella Viktskivor 50mm Järn, Viktskivor Järn på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Kraftmark Internationella Viktskivor 50mm Järn, Viktskivor Järn inom kategorin Viktskivor Bumper.

Produktinformation

Viktskivor i järn är A och O i ett styrkelyftsgym. Vikterna går i praktiskt taget aldrig sönder och är en bra investering i gymmet.

Viktskivorna håller för olympiska skivstänger med hylsdiameter på 50mm. Innerdiameter 50,4 mm Säljs styckvis (ej i par) .

Se gärna också

FitNord Bumper Black, Viktskiva Bumper -36%

FitNord´s Bumper Plate är en helt gummibelagd viktskiva med stålcentrum som lämpar sig till hård användning. De eleganta svarta viktskivorna är 450 mm i diameter och passar alla standardstänger på 50 mm. Viktskivorna är tillverkade av högkvalitativt naturgummi och passar särskilt väl för tyngdlyftningsövningar som crosstraining, där man lyfter vikterna från marken och släpper dem ner på golvet från en höjd. Då viktskivorna kan släppa svart färg rekommenderas det att använda dem på ett underlag för att skydda golvet. OBS! Viktskivorna säljs styckvis. Dessa viktskivor är tillverkade för att användas i träningssyfte och har därför större felmarginal jämfört med viktskivor tillverkade för att användas på tävlingar. Felmarginalen gäller vikt, tjocklek och diameter.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Cykelhjälmar

Cykelhjälmar från Endura

Se alla produkter
Cykeldator

Cykeldator från Garmin

Se alla produkter
Padelracket

Padelracket från Bullpadel

Se alla produkter
Motionscykel

Motionscykel från MAXXUS

Se alla produkter