Kraftmark Ankle Strap Fotledsmanschetter, Vrist & ankelvikter

Jämför produkt Kraftmark Ankle Strap Fotledsmanschetter, Vrist & ankelvikter online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Kraftmark Ankle Strap Fotledsmanschetter, Vrist & ankelvikter i kategorin Vrist ankelvikter här hos oss.

Produktinformation

Kraftmark Ankle Strap eller fotmanschetter som de också kallas fästs i dragmaskiner och andra träningsredskap. Justerbar med kardborre och bekväm vaddering på insidan.

Se gärna också

Gorilla Sports Handledsvikt Viktmanchett -10%

En handledsvikt/fotledsvikt/ankelvikt/viktmanchett som du kan köpa i par om vikter mellan 0,5-2kg. Handledsvikt med hål för tummen Perfekt som fotledsvikt Finns i vikter mellan 0,5-2kg När handledsvikten är fastspänd på kroppen, till exempel på handleden eller vristen, under träningspass såväl vardag kommer du få en ny känsla. Framförallt blir det något annorlunda i samband med flera upprepningar av en och samma rörelse och det framgår då också snabbt att en extra vikt på "endast" 0,5-2kg på vardera sida kan göra underverk. Om du har letat efter ett sätt att göra din träning än mer intensiv kan du ha hittat rätt lösning här.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Brädspel

Brädspel från Czech Games Edition

Se alla produkter
USB-C kablar

USB-C kablar från Nomadelic

Se alla produkter
Doro mobiltelefoner

Doro mobiltelefoner från Doro

Se alla produkter
Kosttillskott Barn

Kosttillskott Barn från MONKIDS

Se alla produkter