Sidan innehåller annonslänkar

Kraftmark Eco Yoga Matta 6 mm, Yogamatta

Beställ Kraftmark Eco Yoga Matta 6 mm, Yogamatta på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Kraftmark Eco Yoga Matta 6 mm, Yogamatta inom kategorin Yogamattor.

Produktinformation

Miljövänlig ECO Yoga matta i Polyester och bomull. Tjocklek 6 mm Längd 181,5 cm Bredd 61 cm 100% Latex & PVC fri .

Se gärna också

Finnlo Yoga Mat Alaya Eco-Friendly, Yogamatta -10%

Yoga-/Fitnessmattan ALAYA från Finnlo är tillverkad i miljövänligt material. Den består främst av det nyutvecklade materialet TPE (Thermoplastisk Elastomer)-Skum, ett mycket fördelaktigt material på alla sätt. Tack vare sin miljövänliga produktion är Yogamattan mycket hudvänlig, lämplig för Allergiker och dessutom återvinningsbar. Mattan innehåller inte PVC, Latex eller Gummi. Grepp- och halksäker Tack vare en vågig yta som försäkrar en hög kvalitet av greppsäkerhet och en tjocklek på 6 mm, ger mattan ett perfekt stöd på samtliga underlag. Yogamattan från Finnlo anpassar sig snabbt till kroppstemperatur och möjliggör en bekväm träningsstund på kalla golv. Hygieniskt ren träning ALAYA Yogamattan har en tät cellstrukturär som försäkrar vatten- och transpirationsresistens och gör att den lätt kan rengöras. Den nya Yogamattan är inte bara perfekt för Yoga, utan även för andra typer av fysiska golvövningar som till exempel graviditetsgymnastik, fitness etc… Praktisk Med hjälp av den medföljande bärremmen kan mattan smidigt transporteras och lagras ihoprullad. Specifikationer Hudvänlig Luktfri Lämplig för allergiker Idealt grepp Rengöring: Tvättbar Miljövänligt material: fri från PVC och Latex Praktisk bärrem ingår i leveransen Mått: L 180 cm x B 61 cm x H 0,6 cm Vikt: Ca. 1,2 kg

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Power rack

Power rack från Master Fitness

Se alla produkter
Laddare

Laddare från Ecoflow

Se alla produkter
Träningsbänkar

Träningsbänkar från Kraftmark

Se alla produkter
Prydnadsgräs

Prydnadsgräs från Omnia garden

Se alla produkter