Kraftmark Hyllförvaring För Kettlebells/Slamballs 108 cm, Förvaring kettlebells

Beställ Kraftmark Hyllförvaring För Kettlebells/Slamballs 108 cm, Förvaring kettlebells på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Kraftmark Hyllförvaring För Kettlebells/Slamballs 108 cm, Förvaring kettlebells inom kategorin Förvaring kettlebells.

Produktinformation

Hylla för kettlebells och slamballs som passar till Kraftmarks riggar, HD rack och hyllsystem. Längd 108 cm Djup 22 cm Tillverkade i Sverige av Svenskt stål Säljs styckvis.

Tillval till Kraftmarks Riggar Observera att denna produkt endast passar Kraftmarks riggar och HD Rack och hyllsystem. Passar ej Squat Stand, Yoke eller Fold Back Squat Rack. .

Se gärna också

Kraftmark Rack Kettlebell/Balls 2 Hyllor (Utgått), Ställningar kettlebells -20%

Ett mycket kraftigt byggt tvåplans kettlebell rack till förvaring av mycket av din träningsutrustning som exempelvis kettlebells, hantlar, slamballs, medicinbollar och annan träningsutrustning. Racket är byggt i mycket starkt stål med extra förstärkning för att klara dina tyngsta vikter. På sidorna är det utskuret med laser en snygg Kraftmarklogo. Specifikationer Med plats upp till 18 stycken kettlebells på varje hyllplan 10 stycken nivåer för höjdjustering av hyllplanen. Förstärkt undersida av hyllplan för att hålla maximal vikt. Laserskuren logo. Uppvikt sarg i bakkant för säker förvaring. Svart färg Enkel montering 216cm x 40cm x 80cm (LxBxH)

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Förvaring kettlebells

Snabbfilter
Sortera

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Trådlöst nätverkskort

Trådlöst nätverkskort från TP-Link

Se alla produkter
Mat  Dryck

Mat Dryck från CHOKAY

Se alla produkter
RAM-minne

RAM-minne från Kingston

Se alla produkter
Tofflor  inneskor

Tofflor inneskor från ULLE

Se alla produkter