Sidan innehåller annonslänkar

Kobo Stylus för läsplatta

Beställ Kobo Stylus för läsplatta på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Kobo Stylus för läsplatta inom kategorin Läsplattor.

Produktinformation

Kobo Stylus gör att du kan skriva ner dina tankar och idéer för hand på din Kobo eReader, precis som med en penna på papper. Endast kompatibel med Kobo Sage och Kobo Elipsa, du kan markera e-böcker och dokument samt anteckna med hjälp av en inbyggd funktion.

Med användbara knappar kan du enkelt radera eller markera. Innehåller 1 Kobo Stylus utbytesspets, ett verktyg för att byta ut den och ett utbytbart AAAA-batteri. .

Se gärna också

Kobo Sleepcover Fodral för Elipsa 2E

Skydda din Kobo Elipsa 2E (22932) i den miljömedvetna Kobo Elipsa 2E SleepCover. Detta tillbehör har tillverkats med återvunnen plast och plastavfall på väg till våra hav, vilket hjälper till att ta vara på plast som annars skulle hamna på soptippar och bli havsavfall. Kobo Elipsa 2E SleepCover sätter din läsplatta i viloläge när du stänger den, och med den magnetiska utformningen kan den enkelt fästas på läsplattan och förvara Kobo Stylus 2.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Trådlösa routrar

Trådlösa routrar från Asus

Se alla produkter
Tuya Smart Home

Tuya Smart Home från Nedis

Se alla produkter
Crosstraining

Crosstraining från Sveltus

Se alla produkter
Laddkablar för elbil

Laddkablar för elbil från Luxorparts

Se alla produkter