Kraftmark Draghandtag Till Träningsmaskin Straight Lat Bar, Multigym tillbehör

Beställ Kraftmark Draghandtag Till Träningsmaskin Straight Lat Bar, Multigym tillbehör på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Kraftmark Draghandtag Till Träningsmaskin Straight Lat Bar, Multigym tillbehör inom kategorin Multigym tillbehör.

Produktinformation

Draghandtag Straight lat bar till kabelmaskin. Längd 120cm Diameter grepp 25mm Kromad lättrat grepphandtag Säljs styckvis .

Produktbeskrivning

En multigym är en träningsmaskin som möjliggör ett brett utbud av övningar för att stärka och toning kroppen. Multigym är utformade för att träna flera muskelgrupper i kroppen, vilket ger en allsidig träningsupplevelse.

Fördelar med Multigym

  • En multigym gör det möjligt att träna hela kroppen på en maskin, vilket sparar tid och pengar jämfört med att köpa flera separata träningsmaskiner.
  • Genom att använda en multigym kan man enkelt justera motståndet för att anpassa träningen till sin egen styrka och förmåga.
  • Multigym kan hjälpa till att öka muskelmassa och styrka, förbättra uthållighet och kardiovaskulär hälsa, samt minska risken för skador genom att bygga upp musklerna som stödjer lederna.
  • Multigym är lämpliga för både nybörjare och erfarna träningsentusiaster, och kan anpassas till olika träningsnivåer och mål.
  • En multigym möjliggör för träningsutövare att genomföra en mängd olika övningar för att träna hela kroppen, inklusive ben, armar, bröst, rygg och mage.

Se gärna också

Kraftmark Handtagsställ, Multigym tillbehör -20%

Ett gediget handtagsställ som gör att gymmet kan hålla ordning och reda på alla handtag. Handtagsstället är hexagonformad med stag i mitten vilket gör att handtagen inte faller från sida till sida varenda gång någon lyfter ur ett handtag. Stället är svetsat i en enda platta vilket gör den otroligt stabil och det finns ingen risk av att alla handtag välter. Stället består av 3 fack i höjderna: 58cm, 45 cm och 36 cm vilket gör att man enkelt kan sortera från korta till långa maskinhandtag. Längs kanterna sitter gummilister vilket skyddar handtagen från skav. På utsidan finns även stag för t.ex. tricepsrep. Tillverkad i Sverige av svenskt stål Längd 68 cm Bredd 68 cm Höjd 58 cm Höjder på fack: 58 cm, 45 cm och 36 cm.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Barncyklar

Barncyklar från vidaXL

Se alla produkter
Cykellås

Cykellås från One

Se alla produkter
Chassi

Chassi från Lian Li

Se alla produkter
Bluetooth-högtalare

Bluetooth-högtalare från JBL

Se alla produkter