Sidan innehåller annonslänkar

Kraftmark Handtagsställ, Multigym tillbehör

Beställ Kraftmark Handtagsställ, Multigym tillbehör på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Kraftmark Handtagsställ, Multigym tillbehör inom kategorin Multigym tillbehör.

Produktinformation

Ett gediget handtagsställ som gör att gymmet kan hålla ordning och reda på alla handtag. Handtagsstället är hexagonformad med stag i mitten vilket gör att handtagen inte faller från sida till sida varenda gång någon lyfter ur ett handtag.

Stället är svetsat i en enda platta vilket gör den otroligt stabil och det finns ingen risk av att alla handtag välter. Stället består av 3 fack i höjderna 58cm, 45 cm och 36 cm vilket gör att man enkelt kan sortera från korta till långa maskinhandtag.

Längs kanterna sitter gummilister vilket skyddar handtagen från skav. På utsidan finns även stag för t.ex.

tricepsrep. Tillverkad i Sverige av svenskt stål Längd 68 cm Bredd 68 cm Höjd 58 cm Höjder på fack 58 cm, 45 cm och 36 cm. .

Produktbeskrivning

En multigym är en träningsmaskin som möjliggör ett brett utbud av övningar för att stärka och toning kroppen. Multigym är utformade för att träna flera muskelgrupper i kroppen, vilket ger en allsidig träningsupplevelse.

Fördelar med Multigym

  • En multigym gör det möjligt att träna hela kroppen på en maskin, vilket sparar tid och pengar jämfört med att köpa flera separata träningsmaskiner.
  • Genom att använda en multigym kan man enkelt justera motståndet för att anpassa träningen till sin egen styrka och förmåga.
  • Multigym kan hjälpa till att öka muskelmassa och styrka, förbättra uthållighet och kardiovaskulär hälsa, samt minska risken för skador genom att bygga upp musklerna som stödjer lederna.
  • Multigym är lämpliga för både nybörjare och erfarna träningsentusiaster, och kan anpassas till olika träningsnivåer och mål.
  • En multigym möjliggör för träningsutövare att genomföra en mängd olika övningar för att träna hela kroppen, inklusive ben, armar, bröst, rygg och mage.

Se gärna också

Master Fitness Lat-Row XT5 / XT6 / XT8, Multigym tillbehör -14%

Med detta tillbehör går det att förvandla några av Masters populära ställningar till en riktig multimaskin. Passar till XT5 – XT6 – XT8. Träna rodd eller latsdrag med detta praktiska tillbehör. Monteras enkelt på baksidan av någon av ställningarna från Master – XT5 – XT6 eller XT8. XT6/XT8 blir då 166 cm lång (eller djup) om man adderar det här tillbehöret. Dessutom får man räkna med en viktplatta som ska få plats på denna Lat/Row. Detaljer Ingår ett biceps/rodd handtag samt ett latshandtag. Bredd vikthållare: 72,8 cm Djup överdel: 76,8 cm

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
USB-kabel

USB-kabel från iiglo

Se alla produkter
Viktskivor Bumper

Viktskivor Bumper från Kraftmark

Se alla produkter
sale-tshirts

sale-tshirts från Under Armour

Se alla produkter
Miniräknare

Miniräknare från Casio

Se alla produkter