Sidan innehåller annonslänkar

MAXXUS Fotrem MAXXUS - 27cm

Beställ MAXXUS Fotrem MAXXUS - 27cm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten MAXXUS Fotrem MAXXUS - 27cm inom kategorin Multigym tillbehör.

Produktinformation

Fotremmen är lämplig som tillbehör till din kabelmaskin och går att använda både med fotled och handled. Omkretsen kan justeras i två steg med hjälp av ett kardborrband och den maximala justerbara omkretsen är 27 cm. .

Se gärna också

Exxentric kGrips

Exxentric kGrips är avgörande för att låsa upp mångsidigheten hos alla svänghjulsenheter som är lämpliga för både över- och underkroppsträning. De är bekväma, mångsidiga, lätta och estetiska. kGrip är perfekt för många olika dragövningar som raka armlyft, hammarcurls, marklyft, höga drag och rader. Du kan göra övningen med båda greppen med maximal ansträngning och kraft eller så kan du använda bara ett kGrip för balans (enbens RDL) eller för rotationsstyrka (enhandsrad). Det är ett typiskt tillbehör till alla kBox- och kPulley-system, men det kan även användas för traditionell styrketräning. Detta tillbehör är viktigt för att låsa upp mångsidigheten hos alla svänghjulsträningsenheter. Dessa kGrips är bekväma, lätta och estetiska. Funktioner Varje kGrip väger mindre än 100 g, och undviker att slösa onödig energi på att trotsa gravitationen som med ett tungt järngrepp. Detta överför mer energi till svänghjulet för användning i den excentriska fasen. Även att kunna justera vinklar genom rörelserna är mycket fördelaktigt. kGrips kommer alltid i ett paket om två. Beläggningen är designad för att vara mycket bekväm och toppmaterial är valda för optimal funktionalitet. På grund av nya varumärkesförändringar kan detta tillbehör fortfarande ha den tidigare Exxentric-logotypen. Detta kommer dock inte att påverka tillbehörets funktionalitet på något sätt.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Aktiv24.se 2023