Sidan innehåller annonslänkar

Tunturi Fitness HG10 Home Gym, Multigym

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Det finns flera fördelar med att träna hemma du tränar när det passar dig, utrustningen är alltid tillgänglig och du sparar dig själv en resa till gymmet. Det låter bra, eller hur? Denna kompakta Tunturi HG10 styrkestation är perfekt för ditt hem.

Ett fantastiskt, mångsidigt hemmagym för alla människor, från nybörjare till den mer avancerade. Fördelarna med Tunturi HG10 Styrka Station - Hemmagym Robust, kompakt stålkonstruktion.

Perfekt för användning hemma Bröstpressens armstöd kan röra sig oberoende av varandra Kombinera enkelt remskivor med olika träningsmaterial Utrustning som är lätt att använda, för att stärka alla dina muskler Tunturi HG10 Styrkestation underlättar alla övningar som bygger styrka. De höga och låga remskivorna är idealiska för olika rad- och curlövningar för armar eller magövningar och den låga remskivan är perfekt för benövningar.

Den höga remskivan är utrustad med en böjd stång och den låga remskivan är utrustad med en rak stång. Dessutom kan du enkelt fästa olika träningsmaterial på remskivorna med en snäppkrok - exempelvis radgrepp, en fotledsrem, tricepsrep eller en curl bar.

Hemmagymmet har en bröstpress som också kan användas som en peckdäck för horisontella fjärilar. Armstöden kan röra sig samtidigt, men också oberoende av varandra.

Armstöden är försedda med kraftiga skumplattor för att ge stöd till armarna och för extra komfort. Du kan också träna dina ben med bentränaren framtill.

Produktbeskrivning

Fitness är en träningsform som syftar till att förbättra kroppens hälsa och kondition. Det kan utföras på gym eller hemma med hjälp av olika träningsredskap eller utan redskap genom kroppsviktsträning.

Fördelar med fitness

  • Förbättrad hälsa
  • Ökad styrka och muskelmassa
  • Förbättrad kondition och uthållighet
  • Minskad risk för olika sjukdomar, såsom hjärtsjukdomar och diabetes
  • Ökad rörlighet och flexibilitet
  • Förbättrad självkänsla och självbild

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Aktiv24.se 2024