Kraftmark Kopparborste För Skivstänger, Skivstänger tillbehör

Beställ Kraftmark Kopparborste För Skivstänger, Skivstänger tillbehör på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Kraftmark Kopparborste För Skivstänger, Skivstänger tillbehör inom kategorin Skivstänger tillbehör.

Produktinformation

Kopparborste för att hålla skivstängerna skivstängerna i topptrim!

Se gärna också

Kraftmark Fat Grips Blå, Skivstänger tillbehör -20%

Fat Grips hjälper dig lägga på mer muskler och styrka (främst i armarna) på kort tid. Tack vare ett tjockare grepp triggas automatiskt kroppens svagaste länkar, vilket kommer ge dig styrkeökning i framförallt underarmar och i greppstyrkan. Fat Grips är tillverkade med hög densitet som griper skivstången som en klämma och varken komprimeras eller slits ut - även efter år av användning. Fat Grips mer än dubblar tjockleken av standardskivstänger, hantlar och pull-up-bars. Passar nästan alla hantlar och skivstänger. 4,70 cm i diameter. Säljs i par Längd 12 cm 4,7 cm i diameter

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Rehab

Rehab från Gymstick

Se alla produkter
Elektronik

Elektronik från BEURER

Se alla produkter
USB-C kablar

USB-C kablar från Linocell Premium Kevlar

Se alla produkter
Träningsklockor

Träningsklockor från Garmin

Se alla produkter